Kazalište slijepih i slabovidnih Novi život

Novosti

06.11.2017.

Pero Budak: Klupko / PREMIJERA

redatelj i izbor glazbe / Željko Duvnjak

08.12.2016.

Vojin Perić: Vidimo se na netu

Svijet je postao jedno veliko, globalno selo, a ja se pitam tko su zapravo stanovnici tog sela, tko su oni koji su pristali na zatrpavanje informacijama, odnosno privid u kojem virtual preuzima stvarnost u svoje ruke i ostavlja nas da zabuljeni u blještavila raznih ekrana i ekrančića udovoljavamo trendovima, bez sudjelovanja naše kreacije u nečemu što ćemo sami činiti, voljeti i čemu ćemo se diviti. Svi smo zaključani u pinove i šifrice, zamagljeni u lažne podatke na društvenim mrežama, ribice smo, osjetljive još samo na vibrice i zvona što nam dolaze iz magičnih kutijica koje kreiraju naš život i vode nam ljubav – umjesto nas.

28.11.2016.

Kulturni Centar Baraka: Beton Mahala

KONTRAVERZNA PREDSTAVA BETON MAHALA STIŽE U ZAGREB
Predstavu su režirali Branislav Trifunović i Rifat Rifatović, a po tekstu i u izvođenju mladih novopazarskih glumaca. Ova ingeniozna ljubavna budnicau matičnom, Novom Pazaru zabranjena je od strane političkih moćnika, a biti će izvedena 28.studenoga 2016. u 20:00 sati, na Sceni Vidra.

19.11.2016.

Noć kazališta i nova komedija Kazališta slijepih i slabovidnih Novi život - Vidimo se na netu

Je su li nam se životi ulovili u društvene mreže? Je li nam tehnološko blještavilo postalo horizont u koji buljimo, stalno očekujući neko novo čudo, nešto što će obogatiti naš virtualni svijet, a udaljiti nas od nas samih.

16.05.2016.

Ivo Andrić: Prokleta avlija

Svako je ropstvo, svaka izoliranost i getoiziranje, zapravo prokletstvo, a čovjek čiji je život uokviren jednim od ovih "prokletih" atributa, sveden je na vegetiranje, odnosno jadikovanje nad samim sobom.

Upozorenje: Trenutno pregledavate pojednostavljenu verziju stranica. Pregledavanje pune verzije stranica moguće je nakon preuzimanja i instalacije Adobeovog Flash Playera.

Dramski studio slijepih i slabovidnih Novi život, Šenoina 32, 10000 Zagreb (Google maps)
Tel: +385 1 4812 066, fax: +385 1 4840 091, teatar-slijepih@zg.t-com.hr, ravnatelj: Vojin Perić
Facebook | Twitter